Spijkerpakkenband opent nieuw onderkomen

LIPPENHUIZEN AM Music Publications & Distribution, Van der Lei Showproducties & Talent Academie en brassband de Spijkerpakkenband zetten zaterdag 18 januari de deuren aan De Buorren 49 in Lippenhuizen wagenwijd open.

Ze organiseren een open huis en laten bezoekers graag hun nieuwe onderkomen zien en hebben verschillende feestelijke activiteiten. Wethouder Libbe de Vries verzorgt de officiële opening om 10.30 uur, het open huis is van 09.30-16.00 uur.

Sinds 6 september 2019, de dag dat de Spijkerpakkenband de sleutel kreeg van het oude dorpshuis in Lippenhuizen, is er veel gebeurd. Was in eerste instantie alleen de Spijkerpakkenband actief in het cultuurhuis, in oktober is daar huurder Alma Muller, eigenaar AM Music Publications & Distributions, bij gekomen. Derde gebruiker van het pand is Margje van der Lei met haar theater en circusschool Van der Lei Showproducties & Talent Academie. Kortom, het bruist in het oude dorpshart van Lippenhuizen.

Trots

De drie partijen zijn ontzettend trots op hun gezamenlijke plek en willen dit dan ook graag laten zien aan het grote publiek. Een ieder die belangstelling heeft, is de gehele dag welkom in het cultuurhuis. De officiële opening door de wethouder van Cultuur vindt ’s ochtends plaats. Wethouder Libbe de Vries onthult dan ook de nieuwe naam van het cultuurhuis.

De drie partijen laten deze dag zien waar ze zich mee bezig houden en organiseren verschillende feestelijke activiteiten. Ook een hapje en een drankje worden niet vergeten. De foodtruck van US Oilers verkoopt deze dag bijvoorbeeld echte Amerikaanse hamburgers op locatie.