‘Slank & Fit in 8 weken’ van start

DRACHTEN Binnenkort start de wintereditie van ‘Slank & Fit in 8 weken’ bij The Sportsclub. Het is een succesvol programma voor mensen die in teamverband willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat.

In 8 weken tijd ervaren de deelnemers hoe ze fitter en sterker kunnen worden en ontdekken een gezonde manier van afvallen. Veel mensen willen gezonder worden om zich fitter te voelen en beter in hun vel te zitten. Daarnaast is een vooruitgang in conditie en kracht ook een doelstelling. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog.

Daarom organiseert The Sportsclub een slim traject voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden. Op een verantwoorde manier leren de deelnemers écht werk te maken van hun goede voornemens, samen sta je sterk!

Leuker

Wat ‘Slank & Fit in 8 weken’ van The Sportsclub anders maakt dan andere programma’s is de persoonlijke aanpak in teamverband. Deelnemers krijgen begeleiding van deskundige coaches. Iedereen krijgt een persoonlijk trainingsprogramma en een op maat gemaakt voedingsschema. De trainingsprogramma’s zijn gemakkelijk te volgen en het voedingsschema bevat kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt. Door het gebruik van talloze variaties en ‘n app krijg je ook nog inzicht in voeding.

Dennis: ‘We dagen beginnende sporters uit om zich aan te melden, het is laagdrempelig omdat anderen ook aan dezelfde doelstelling gaan werken. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om sterker en fitter te worden en zoveel mogelijk conditie en kracht op te bouwen. Realiseer nu een blijvende leefstijlverandering’.

Informatieavond

Voor iedereen die wil ontdekken hoe leuk en gemakkelijk het programma is, verzorgt The Sportsclub een informatieavond. Op 13 januari kunnen 20 mensen gratis deelnemen aan deze avond (vanaf 19:30 uur). Het is niet nodig om lid te zijn van The Sportsclub, maar geïnteresseerden moeten zich wel even aanmelden via https://actie.thesportsclub.nl/slank-fit/