Noflik hult Drachten in warme kerstsfeer

DRACHTEN Kerst: de tijd van lichtjes, gezelligheid, lekker eten met familie en vrienden, en leuke dingen doen. En de uitgelezen tijd om er met elkaar op uit te gaan. Een filmpje pikken in de bios, kerstsfeer in huis halen in het brede assortiment in de Drachtster winkels, een kerstconcert of museum bezoeken: in Noflik Drachten kan het.

Drachten wordt omgetoverd tot een prachtig verlicht winters centrum. Kryst Culinair biedt in het weekend voor Kerst met Foodtrucks een smakelijk en sfeervol voorafje. Verder zijn er Santa’s House, live muziek en nog veel meer in Noflik Drachten.

Programma

Zaterdag 14 december zijn er muziek in het centrum, een kinderknutselmiddag, een lichtjeswandeling vanaf het Raadhuisplein, de jeugd kan met de kerstman op de foto en Santa’s House gaat open.

Woensdag 18 december is Santa’s House weer open. Donderdag 19 december (koopavond) zijn er muziek in het centrum, levende standbeelden en entertainment. Vrijdag 20 december (extra koopavond) is er naast Santa’s House muziek in het centrum en Miss Fire Lady op het Raadhuisplein.

Kryst culinair

Zaterdag 21 en zondag 22 december is het genieten met Kryst culinair, 11.00 – 17.00 uur. Met Foodtrucks in het centrum, muziek van Marcel Trompet Duo, uiteraard de Kerstman en entertainment van theater Vet Cool.

Dinsdag 24 december (winkels open tot 17.00 uur) is er sfeer met muziek en entertainment, zondag 29 december (koopzondag van 12.00-17.00 uur) zijn er de Eindejaarsquiz en theater Vet Cool met ‘klagen & wensen’). Dinsdag 31 december, oudejaarsdag, tenslotte is er tot 17.00 uur muziek in het centrum.

---