Kerstconcert brassband De Lofklank in Drachten

DRACHTEN - Brassband De Lofklank onder leiding van Gerk Huisma geeft zaterdag 14 december vanaf 20 uur in De Fontein in Drachten het jaarlijkse kerstconcert. Het gastoptreden wordt dit jaar verzorgd door Jantine van der West.

Jantine van der West studeert momenteel aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Al op jonge leeftijd ontdekte ze haar liefde voor zingen en behaalde hiermee een aantal hoge klasseringen tijdens talentenshows in Friesland. Meerdere optredens volgden en Jantine verleende medewerking aan diverse concerten van regionale fanfares en brassbands.

In Drachten ontmoette Van der West vier muzikale jongens waarmee ze de band Kings of Diamonds begon. De band Kings of Diamonds speelt niet alleen covers, maar maakt ook eigen muziek. Met de single Don’t Let Go was Jantine te horen op Omrop Fryslân en 3FM. Afgelopen september kwam zelfs een tweede single uit. De gitarist die haar begeleidt tijdens het concert is tevens de bassist van de band Kings of Diamonds.

Tijdens het kerstconcert zal Van der West naast een eigen kerstrepertoire ook met De Lofklank optreden. Het belooft een gevarieerde, sfeervolle avond te worden, gevuld met muziek, zang en samenzang. Ook De Oerband, de jeugdband onder leiding van Durk Krol zal een muzikale bijdrage leveren.

Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via 06-46474503 of info@delofklank.nl.