Sfear priuwe op Winterfair in de Spitkeet

Harkema - Op Themapark De Spitkeet is van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 december wordt een winterfair rond het thema Sfear Priuwe.

De Spitkeet wordt aangekleed in een sfeer van winterse gezelligheid, met sfeervolle kerstverlichting en gezellige kerstmuziek. Bezoekers worden welkom geheten door de kerstman met een glaasje glühwein. De winterfair voor jong en oud heeft diverse activiteiten, zoals oude ambachten, stands met chocolade, worst en spek, vachten, kunst en nog veel meer. De visboer staat woensdag en donderdag poon te roken bij het park.

Evenals vorige jaren zijn er de traditionele workshops, zoals een krans maken op een staander voor volwassenen en pinda-poppen maken voor de kinderen. Er is een verloting met als hoofdprijs een dagtocht voor twee personen. Tevens zijn dagelijks prijzen te winnen met het rad van avontuur, zoals een High Tea. Tevens worden er weer verhalen verteld en ook de kerstcreaties, kerststukjes en winterartikelen ontbreken niet op de winterfair.

Zaterdag 14 december zijn de Legendary Alpaca’s op het park te bewonderen. Tweemaal per uur kunnen geïnteresseerden tegen betaling een wandeling maken met één alpaca. Uit de eigen keuken komen winterse lekkernijen, zoals oliebollen, wafels, en erwtensoepen. Ook kan wordne geproefd van verschillende soorten pure thee.

De Winterfair is woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Entree en parkeren is gratis.

De Winterfair workshop krans op staander is vrijdagavond 13 december vanaf 19.00 uur en zaterdagmorgen 14 december vanaf 10.00 uur. Deze workshop kost 25 euro ((inclusief materiaal, koffie of thee met wat lekkers) en opgave kan tot 8 december (vol = vol) per mail aan info@despitkeet.nl of telefonisch op 06-53602671.