Winterfair op themapark De Spitkeet

HARKEMA - Op het themapark De Spitkeet wordt van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 december een winterfair gehouden met als thema SFEAR PRIUWE.

Wandel binnen in de prachtige ambiance van De Spitkeet en proef de sfeer van winterse gezelligheid; waar u welkom word geheten door de kerstman met een heerlijk glaasje glühwein. Om daarna te genieten van een bijzondere winterfair voor jong en oud met diverse activiteiten.Dit jaar zijn er nieuwe, leuke en verrassende elementen toegevoegd, zoals oude ambachten, stands met chocolade, worst en spek, vachten, kunst en nog veel meer. De visboer staat woensdag en donderdag poon te roken bij het park.

Evenals vorige jaren zijn er de traditionele workshops, zoals een krans maken op een staander voor volwassenen en pinda-poppen maken voor de kinderen. Er is een verloting met als hoofdprijs een dagtocht voor twee personen, aangeboden door Dalstra Reizen. Tevens kunnen bezoekers dagelijks meespelen met het rad van avontuur waar grandioze prijzen zijn te winnen, zoals bijvoorbeeld een high tea. Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door de vele sponsoren. Tevens worden weer mooie verhalen verteld.

Ook de kerstcreaties, kerststukjes en winterartikelen ontbreken niet op de winterfair. Zaterdag 14 december zijn de Legendary Alpaca’s op het park van De Spitkeet bewonderen. Tweemaal per uur wordt voor geïnteresseerden tegen betaling een wandeling aangeboden met één alpaca. Genieten van de winterse lekkernijen uit eigen keuken, zoals zelf gebakken oliebollen, wafels, zelfgemaakte erwtensoepen proeven van verschillende soorten pure thee. Het park is voorzien van sfeervolle kerstverlichting en gezellige kerstmuziek.

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Entree en parkeren is gratis

Winterfair workshop

Tijdens de winterfair op het Themapark ‘De Spitkeet’ van 11 t/m 14 december kunnen bezoekers een krans op staander maken.

Vrijdagavond 13 december, aanvang 19.00 uur

Zaterdagmorgen 14 december, aanvang 10.00 uur

Kosten 25 euro

(inclusief materiaal, koffie of thee met wat lekkers)

Opgave vóór 8 december (vol = vol)

Mail: info@despitkeet.nl tel. 06-53602671