Singelland Family Run top

DRACHTEN De elfde editie van de Singelland Family Run is zondag prima verlopen. Er finishten 434 Singelland leerlingen, docenten en familieleden.

Deze run, georganiseerd voor en door leerlingen van scholengemeenschap Singelland, zorgde dit jaar wederom voor veel bekijks op de atletiekbaan van AV Impala. Nieuw was de kidsrun van 800 meter die er voor zorgde dat familieleden die nog op de basisschool zitten ook mee konden doen. Daarnaast waren er de runs over 2,5 km en de afsluitende run over 5 km.

Het weer was uitermate gunstig, de lopers werden mede aangemoedigd door de zon. De Run is een gezellige dag voor jong en oud. Op bijgaande foto is de familie Talstra te zien die, net als in voorgaande jaren, heeft meegedaan. “Het is gezellig om met de hele familie te kunnen lopen”, liet de familie na afloop weten. Naast de familie Talstra waren er jongeren die samen een eindsprint trokken voor de finish of bij elkaar op de rug klommen om samen over de streep te lopen. En nu op naar volgend jaar...