Inhuis Keukens: ‘eerst zien’

DRACHTEN Het uitzoeken van een nieuwe keuken kan veel stress opleveren. Keukenzaken afstruinen, targetgerichte verkopers en beloftes in de showroom die thuis tegen blijken te vallen.

Alex en Wijnand van Dobbenburgh richtten vier jaar geleden Inhuis Keukens op als alternatief. De keukenadviseur komt bij de klant thuis om eerst de woning nauwkeurig in te meten. Op basis daarvan wordt een gericht ontwerp gemaakt. Het concept blijkt een groot succes, met inmiddels veel aanvragen uit Drachten en de noordelijke provincies.

Gemak, geen verrassingen achteraf en een perfect passende keuken, dat is waar het om draait bij Inhuis Keukens. “Bij de meeste keukenzaken wordt een keuken ontworpen en wordt pas later gekeken of alles echt past”, zegt Wijnand. “Wij doen het andersom, want een goed ontwerp begint met het zien van de thuissituatie. Alex komt daarom bij de klant thuis voor het adviesgesprek en het opmeten.”

3D-ontwerp

Nadat de wensen bij de klant thuis zijn besproken en alles nauwkeurig is ingemeten, wordt alles op kantoor uitgewerkt tot een 3D-ontwerp met prijsopgave. ‘Dit wordt in een tweede gesprek gepresenteerd in onze inspiratieruimte. Hier kan de klant tevens alle materialen en de kwaliteit van onze keukenmerken ervaren. Het proces naar een ontwerp en prijs verloopt volgens deze twee eenvoudige stappen.’

Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de keukenbranche kan Alex adviseren bij ingewikkelder projecten. ‘Ik ben de vaste contactpersoon en onderhoud ook de contacten met een eventuele aannemer of installateur’, legt hij uit. Omdat een ontwerp pas gemaakt wordt nadat hij alles vakkundig heeft opgemeten, weet de klant zeker dat alle mogelijkheden uitgevoerd kunnen worden en de keuken goed past. Voor meer informatie of afspraken: info@inhuiskeukens.nl of bel 06 31 79 08 68. Meer info op www.inhuiskeukens.nl