Apekooiweekend groot succes

BEETSTERZWAAG Vrijdag en zaterdag stond Sporthal Revalidatie Friesland in Beetsterzwaag helemaal in het teken van apekooi en nog eens apekooi, georganiseerd door KFF Beetsterzwaag.

De allerjongste jeugd begon in alle vroegte, ze konden zich gezamelijk met hun ouders uitleven op de toestellen. Gedurende de rest van de dag volgden alle groepen van school De Finne en werd de donatiedoos voller en voller.

Iedereen had een envelopje met inhoud meegenomen, speciaal voor de Voedselbank in verband met Sinterklaas en Kerst. Rond half 3 kon het eerste bedrag al worden opgeteld, De Finne was goed voor liefst 767,96 euro.

Daarna was het tijd voor nog twee groepen kinderen en ‘s avonds konden de 12-plussers ook meedoen. Vrijdagavond was er tevens een demo van het freerundemoteam van KFF. Zaterdag kwamen vervolgens de volwassenen aan de beurt. Rond 13 uur waren er ruim 350 deelnemers geweest en het voorlopige bedrag staat op 1283,66 euro, dit bedrag kon aan een afvaardiging van de Voedselbank ter plaatse worden uitgereikt.