Wilma de Boer in prefinale Ouderen Songfestival

BOORNBERGUM Opnieuw staat Wilma de Boer uit Boornbergum in de prefinale van het Ouderen Songfestival, hét festival voor zangliefhebbers van 55 en ouder.

Op 9 oktober wist ze in de voorronde in Berchhiem te Burgum de jury in te palmen met haar vertolking van het cabarateske Op één been kun je niet lopen. De Boer staat zondagmiddag 10 november in de prefinale van het festival. Deze vindt plaats in het Posthuis Theater Heerenveen. Ze zal dan opnieuw Op één been kun je niet lopen ten gehore brengen.

Gebeurde dat in de voorronde met pianobegeleiding van artistiek leider en pianist Kees van Zantwijk. In de prefinale wordt de begeleiding uitgebreid met het Ouderen Songfestival Combo onder leiding van Kees van Zantwijk.

DeLaMar Theater

Lukt het De Boer opnieuw de jury te overtuigen van haar zangtalent, dan staat ze zaterdagmiddag 7 december op het podium van het DeLaMar Theater. Net als 15 andere finalisten zal ze dan een gooi doen naar de felbegeerde vakjuryprijs. Alle kandidaten worden in de Grande Finale begeleid door Kees van Zantwijks Ouderen Songfestival Orkest.

De presentatie van de Grande Finale van deze 28e editie is net als vorig jaar in handen van Dolly Bellefleur. Toegangskaarten Posthuis Theater en informatie: 0513 - 61 94 94 (zie ook www.ouderensongfestival.nl.