Slotakkoord voor vocaal ensemble Interlude

TERWISPEL Vocaal ensemble Interlude uit Gorredijk geeft zondagmiddag 10 november om 15.00 uur haar afscheidsconcert in de Hervormde Kerk, de Streek 25 in Terwispel.

Het gezelschap werd medio 1991 opricht. We zijn een koor met ongeveer 20 leden met een bijzondere harmonieuze klank. De leden komen uit verschillende delen van Friesland. Jaarlijks houden wij een aantal koordagen en sluiten wij ons zangersseizoen af met een kooruitje.

Er wordt hard gewerkt aan een jaarlijks concert. ‘We doen dat met veel plezier en grote inzet in een goede sfeer. Het repertoire is veelzijdig. We zingen zowel a capella als met begeleiding. We gebruiken muziek van componisten uit verschillende tijdperken. Ook grotere werken worden niet gemeden.Interlude biedt een afwisselend programma met stukken van Rutter, Elgar, Lauridsen, Bach, Schubert, maar ook The Eagles en van de componisten van Abba’, aldus het koor.

Jan de Roos is de begeleider op orgel en piano. Natuurlijk staat het geheel onder begeleiding van dirigent Jan Harryvan. Een aantrekkelijk programma met een grote verscheidenheid aan muzieksoorten zo maar op een zondagmiddag. De entree is gratis. Voor meer informatie: Astrid de Vries: 0645702911.