Ondernemersprijs Tytsjerksteradiel

BURGUM Gemeente Tytsjerksteradiel en Rabobank Drachten Noordoost Friesland organiseren dit jaar voor de eerste keer de Ondernemersprijs Tytsjerksteradiel.

Woensdag 13 november worden de winnaars van de Ondernemersprijs Tytsjerksteradiel bekend gemaakt tijdens een speciaal hiervoor georganiseerde ondernemersavond. Met dit initiatief willen de beide organisatoren hun waardering voor het bedrijfsleven in de gemeente uitspreken. De prijs past bij een gemeente die zich voor de 2e keer op rij de meest MKB-vriendelijkste gemeente van Fryslân mag noemen.

Uit een groot aantal aanmeldingen heeft de jury drie ondernemingen voor de categorie kleinbedrijf en drie ondernemingen voor de categorie middenbedrijf geselecteerd.

Voor de categorie kleinbedrijf zijn de genomineerden in willekeurige volgorde: De Timmermantsjoender uit Garyp, Brasserie Om de Dobben en Meubelfabriek Westra uit Burgum. De genomineerden voor de categorie middenbedrijf in willekeurige volgorde zijn: Bouwbedrijf Swart uit Eastermar, Solidd Steel Structures uit Sumar en Frisia Bergum uit Burgum.