Zestigste Woudzangers-show in De Klok Harkema

HARKEMA - Volièrevereniging De Woudzangers houdt vanaf woensdagavond 13 november haar jaarlijkse vogeltentoonstelling in de grote zaal van café De Klok in Harkema. De vogels zijn tot en met zaterdag te bewonderen.

Bij de tentoonstelling van De Woudzangers, die dit jaar voor de zestigste keer wordt gehouden, zijn ruim vijfhonderd vogels te zien van vijftig liefhebbers. Daarmee is het aantal inzenders hoger dan voorgaande jaren. ,,Met dit aantal zijn we heel erg blij”, aldus het bestuur van de volièrevereniging.

De tentoonstelling van De Woudzangers, waar ook een verkoopklasse aanwezig is, staat altijd garant voor hoge kwaliteit. Keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers (NBvV) komen dinsdag 12 november naar De Klok om de vogels te beoordelen. Woensdagavond om 20.30 uur is de officiële opening van de show en daarna kan iedereen de resultaten bekijken.

Voor het publiek is de tentoonstelling in De Klok verder geopend op donderdag 14 november van 14.00 tot 22.00 uur, vrijdag 15 november van 14.00 tot 22.00 uur en zaterdag 16 november van 10.00 tot 12.00 uur.