Apekooiweekend voor de voedselbank

BEETSTERZWAAG Het weekend van 15 en 16 november staat sporthal revalidatie Friesland in Beetsterzwaag in het teken van Apekooi, apekooi en nog eens apekooi.

De vrijdag wordt gestart met de school van Beetsterzwaag, “De Finne”, en de middag voor basisschoolleerlingen uit de omgeving. Daarna wordt de zaal omgebouwd met licht en geluid en vanaf 19.00 is er dan apekooi voor iedereen vanaf 12 jaar, ondersteund met wat ruige muziek en afgewisseld met een demo van het freerundemoteam. Bij veel animo zal er ook nog een 16-plusgroep worden toegevoegd.

De zaterdag zijn er 2 groepen G-apekooi, groep 1 is vanaf 10.00 uur voor mensen die veel begeleiding nodig hebben. Daarna volgt een groep voor alleen verstandelijk beperkten. Ook hier geeft het freerundemoteam nu en dan een demonstratie van ongeveer 5 minuten. Vanaf 12.00 is het dan de beurt aan apekooi voor volwassenen, inmiddels een traditie zo het weekend voordat Sinterklaas weer in Nederland is. Opgeven is verplicht. Alle deelnemers moeten een envelopje met inhoud meenemen. Alleen donaties kunnen natuurlijk ook, of diezelfde dag inleveren in de grote bak en anders via mail, voor een rekeningnummer. Alle giften en bedragen worden direct uitgerekend en overgedragen aan de Voedselbank, speciaal voor kinderen zo rondom Kerst en Sinterklaas. Voor meer informatie en het tijdpad van dit weekend zie www.karinsfitenfun.nl . Voor opgave 06-23119061 of mail info@karinsfitenfun.nl