Anton en Gerjan Brillen open

DRACHTEN De deuren van Anton en Gerjan Brillen zijn onlangs open gegaan. Aan het Moleneind NZ 10 is de gezellige, open en eigentijdse winkel gevestigd.

De mannen, oom en neef, zijn twee bekende optiek-gezichten in Drachten en vonden de tijd rijp om al hun vakkennis en inzichten te bundelen en een gat in de optiekmarkt te vullen. Elke klant uitgebreid helpen en helemaal te ontzorgen, dat is waar ze voor staan. Oogonderzoek, oogmeting, montuur advies en glasadvies door 1 persoon met jaren lange ervaring. Dat geeft rust en ontspanning.

De monturen collectie is met zorg samengesteld. Van excentriek naar strak en van titanium naar hout. Voor het op maat gemaakte glas hebben Anton en Gerjan een computer aangeschaft om elk glas helemaal op de goede plek in de bril te krijgen. Elke bril komt perfect geslepen binnen zodat ze zelf alle tijd hebben om in de winkel te staan. Duur? Nee hoor. Elke bril heeft Anton en Gerjan korting. Garantie is gratis.

Contactlenzen zijn zonder kosten uit te proberen. Kom gezellig langs of maak een afspraak via www.antonengerjanbrillen.nl