‘Super open huis’ bij bouwbedrijf Veenstra

HARKEMA/DRACHTEN - Tijdens de Super Open Huis Dagen van Bouwbedrijf U. Veenstra uit Harkema kunnen belangstellenden in twee Modelwoningen een goed beeld krijgen van de vele bouwmogelijkheden die het bedrijf biedt.

Zo zijn er diverse opties (zoals typen dakkapellen, schoorstenen en kozijnen) en indelingen te bezichtigen. Daarnaast krijgen bezoekers een duidelijk beeld van de manier van bouwen, afwerken en detailleren. Ook op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid is de modelwoning een bron van inspiratie.

De Super Open Huis Dagen vinden plaats op zaterdag 5oktober van 10.00 tot 15.00 uur en zondag 6 oktober van 11.00 tot 15.00 uur. De modelwoningen zijn te vinden aan Speenkruid 15 en 16 in Drachten. Daarnaast kunnen belangstellenden vrijblijvend hun plannen bespreken met de architect van Bouwbedrijf U. Veenstra.

,,Neem daarvoor fotos, bouwtekeningen en/ of eigen schetsen mee. Wil je direct een kostenraming hebben, neem dan zeker al de bouwplannen mee! Wij laten graag aan bezoekers zien wat wij voor hen kunnen betekenen’’, aldus een van de gastheren.