Toy Centrum Drachten: veelbelovend concept

DRACHTEN Na ruim 30 jaar nemen Ellen en Sander van Slooten als franchisers afscheid van Intertoys en gaan op dezelfde vertrouwde plek verder als Toy Centrum Drachten.

Eind augustus is de winkel omgetoverd tot een walhalla voor jong en oud waarin een uitgebreid assortiment speelgoed te beleven is. Want doordat er sinds eind september een samenwerking is met Lobbes.nl kunnen wij de klanten een aanbod aanbieden van 25.000 artikelen.

Worden artikelen op Lobbes.nl besteld, dan kan dat kosteloos opgehaald worden bij Toy Centrum Drachten. „Want we gaan samen voor de klant. Wij zijn dolblij dat er een uniek gepersonaliseerd speelgoedboek van liefst 176 bladzijden in de gemeente Smallingerland word verspreid met een oplage van 30.000 stuks,waarin wij hopen dat menig kinderhartje zijn of haar verlanglijstje aan Sinterklaas kan doorgeven”, aldus Ellen en Sander.

Op 28 september is er een feestelijke opening met de hele dag acties, demonstraties en goodies. Toy Centrum Drachten is te vinden aan de Oosterstraat 11b Drachten, telefoon 0512-541861.