In hoger sferen bij 25 jaar Woonboulevard Drachten

Drachten Woonboulevard Drachten bestaat een kwart eeuw en dat wordt gevierd. Volop acties en vertier op de Martin Luther Kingsingel op zaterdag 21 én zondag 22 september.

Zaterdag is er muziek, zijn er kinderdraaimolens, een workshop voor kinderen en optredens van Van der Lei Showproducties (bekend van het RTL programma Holland’s Got Talent). Op beide dagen zijn er vele prachtige prijzen te winnen (met kassabon als lot) zoals een reis naar London in het grootste reuzenrad ter wereld, of een ballonvaart, shoptegoed en heel veel andere prijzen.

Reuzenrad

Het 44 meter hoge reuzenrad dat in Drachten pronkt, is gratis toegankelijk. Er zijn verder foodtrucks met ongetwijfeld heerlijk eten en drinken. De winkels zijn op zaterdag en zondag open.

Het was meer dan 25 jaar geleden dat de toenmalige burgemeester toestemming gaf om een rij grootwinkelbedrijven te bouwen aan de Martin Luther Kingsingel in Drachten. Sindsdien zijn er slechts enkele wisselingen geweest, het merendeel van de bedrijven bleef en met succes.

De Woonboulevard is een van de meest bezochte boulevards van Friesland met een breed aanbod voor de consument. Van babyartikelen tot bankstellen, en van dierenvoer tot badkamer. En alles er tussenin...