Open dag Nijboer Uitvaartzorg in Drogeham

DROGEHAM Nijboer Uitvaartzorg aan de Tillewei 11A in Drogeham houdt zaterdag 14 september van 10.00 tot 16.00 uur een open dag voor belangstellenden.

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen in een jong en dynamisch uitvaartverzorgingsbedrijf? Zaterdag staan de medewerkers van Nijboer Uitvaartzorg voor de bezoekers klaar om alles te vertellen over hun vak. De kern van wat Nijboer Uitvaartzorg doet is ‘meedenken en verzorgen’.

Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het verzorgen van rouwdrukwerk, rouwvervoer, advertenties en de uitvaartkist, zodat voor nabestaanden een betekenisvol afscheid mogelijk wordt gemaakt. ,,De wensen van de nabestaanden staan altijd centraal’’, aldus eigenaar Henk Visser. ,,Wij nodigen bezoekers van harte uit om daarover op deze dag met ons in gesprek te gaan.’’

Voor deze open dag heeft Nijboer Uitvaartzorg speciale activiteiten op het programma staan. Er zijn demonstraties van het dragersteam van Wies Paulusma Uitvaartondersteuning uit Burgum. Ook is er een rouwkoets te bezichtigen. Bezoekers krijgen uiteraard de gelegenheid om rond te kijken in dit moderne bedrijf. Hierin is een opbaarkamer te vinden, een familiekamer, een drukkerij en een mortuarium. Ook de rouwauto’s en de uitvaartkistencollectie zijn te bekijken.