Ymkje de Vries weer klaar voor NLP Practitioner opleiding

DRACHTEN Tijd voor een nieuwe stap! Wat ga je doen in het nieuwe seizoen? Is het tijd voor een andere aanpak, ben je toe aan een volgende stap in jouw leven? Dan is het tijd voor een NLP Practitioner opleiding. Ymkje de Vries is er klaar voor...

„Het meeste wat we doen wordt aangestuurd door onbewuste processen. De basis van NLP is je bewust worden van onbewuste patronen en – de volgende stap – die patronen veranderen. Het is erg moeilijk om dat zelf te doen, omdat we in stresssituaties vaak terugschieten in vertrouwde patronen. Op het moment dat je zeker weet: ik wil niet meer automatisch reageren maar bewust en oprecht communiceren, kunnen we aan de slag”, laat Ymkje weten.

„We ‘ruimen de rommel op’ en je gaat nadenken over de vraag: hoe wil ik het wél? Je leert bewust na te denken over je eigen patronen en deze om te buigen naar een positievere en bewustere manier van communiceren. We gaan daarbij heel praktisch te werk.”

Vertrouwd

“Vanaf het allereerste gesprek met Ymkje voelde het meteen vertrouwd. Ook wist ze al in de ste module een veilige en vertrouwde leeromgeving te creëren waarin ik mij kwetsbaar op durfde te stellen, wat er voor gezorgd heeft dat het iedere keer een feestje is geweest om naar de volgende module toe te komen. Ik heb veel geleerd en overtuigingen los mogen laten en nieuwe ervoor in de plaats gekregen. Heel waardevol”, liet een cursist na afloop weten.

Voor een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek zie www.kieskoers.nl of kom langs op één van de informatieavonden.