Open repetitieavond Regenboogkoor Drachten

DRACHTEN Wie van zingen houdt en eens wil ervaren hoe het is om mee te zingen in een koor, is welkom op de open repetitieavond van het Regenboogkoor op 17 september.

De zangavond is. vanaf 20.00 uur in De Arke, Flevo 161 in Drachten. Met volop gelegenheid om de gezellige sfeer te proeven, samen een lied in te studeren en te ervaren hoe heerlijk ontspannen een avondje zingen kan zijn.

Het Regenboogkoor is een christelijk gemengd koor en heeft 87 leden waarvan 20 mannen. Hierdoor hebben ze voor een gemengd koor een unieke klank. De leden repeteren wekelijks van 20.00-22.00 uur in De Arke te Drachten olv Jaco Mulder.

Het koor verzorgt jaarlijks diverse uitvoeringen en concerten, en de inmiddels traditionele Kerstsingin wordt altijd zeer goed bezocht. Er is een veelzijdig repertoire bestaande uit o.a. gospelsongs, licht klassiek, geestelijke liederen en stukken uit musicals. En dan is er het jubileumconcert rondom het 40-jarig bestaan van het koor in 2021.

Op de website ( www.regenboogkoor.nl ) staat informatie over het koor. Tevens ligt er op de open repetitieavond een informatieblad klaar.