Drumschool Drachten breidt uit

DRACHTEN Drumschool Drachten gaat uitbreiden. Naast het diverse aanbod van drum- en slagwerklessen breidt de drumschool per september 2019 haar activiteiten uit met djembélessen gegeven door Moustapha Seck.

Zijn warme persoonlijkheid, professionaliteit en jarenlange ervaring staan garant voor een inspirerend djembé-avontuur. Muzikaal is hij sterk onderlegd en een entertainer van het eerste uur. Ook kan hij prachtig vertellen, zijn stem is vaak te horen als aanvulling op de muziek. In alles wat hij doet straalt zijn enthousiasme door.

Met zijn innemende lach en natuurlijke manier van overtuigen weet Moustapha zijn publiek voor zich te winnen. Moustapha heeft niet alleen een perfecte beheersing van de traditionele West-Afrikaanse percussie maar ook jazz en Latijns-Amerikaanse ritmes heeft hij in de vingers. Hij werkt samen met nationale en internationale muzikanten.

De djembécursussen zijn geschikt voor alle leeftijden. Ook heeft Moustapha veel ervaring in het geven aan workshops op scholen in het basis- en voortgezet onderwijs. Voor meer informatie zie de website raadplegen of een mail sturen naar: contact@drumschooldrachten.nl