Happe en lekker Trochstappe wandeltocht

EARNEWALD De vakantie is bijna voorbij ook dit jaar kan iedereen het wandelhart met heerlijk eten ophalen, ditmaal rondom de Alde Feanen.

Onder de mooie naam Happe en lekker Trochstappe wordt de deelnemer op ludieke wijze verrast door heerlijke hapjes, smakelijke eten en een verfijnd dessert. Deze ca. 9 km lange tocht is zaterdag 31 augustus. De start is tussen 16.00-18.30 uur vanaf de Koaidyk te Eernewoude. De wandeltocht voert door een stukje Alde Feanen, het dorp, prachtige graslanden, langs de ooievaars en over een polderdyk.

Tijdens deze tocht krijgen de wandelaars op prachtige locaties een keur aan smakelijke gerechten voorgeschoteld en een tussentijdse verfrissing, deze gerechten worden verzorgd door de aangrenzende bedrijven Hotel restaurant Ie Sicht uit Oudega (Sm.) en Italiaans restaurant Porto Casa te Eernewoude.

E is muzikale omlijsting. Een veiligheidsvestje is geen overbodige luxe. Aanmelden voor deze tocht is gewenst, dit kan t/m 27 augustus via happeenlekkertrochstappe@gmail.com of telefonisch: 06-51603439.