Amerikaanse band The Take in Café Scooters

DRACHTEN Op dinsdag 20 augustus zal de Amerikaanse band The Take een exclusieve Nederlandse show doen in Café Scooters te Drachten in samenwerking met Poppodium Iduna.

De band bestaande uit (ex) leden van onder andere Agnostic Front, Madball, Sick of it All en Biohazard, bracht recent hun debuutplaat uit en heeft na de Europese festivaltour van eerdergenoemde bands nog wat tijd gevonden om een aantal unieke shows met The Take te doen.

Het resultaat van een idee van Agnostic Front en Madball drummer Will Shepler en Sick of it All bassist Craig Setari mag er zijn. Nadat het duo gitarist/vocalist Scott Roberts (Biohazard/Cro-Mags) aan de line-up toe voegde was The Take geboren. Een hardcore power trio dat teruggrijpt naar de roots van hardcore, punk en rock & roll. Afgelopen juni bracht de band het gelijknamige debuutalbum uit op het Duitse Run Amok Records. Een album met een verfrissend geluid waarbij bij vlagen invloeden van eigen bands (Agnostic Front ten tijde van Somethings gotta give) maar ook van Amerikaanse en Engelse Oi te horen zijn.