Knutselen met natuurlijke materialen in Earnewâld

EARNEWÂLD In het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Alde Feanen in Earnwâld wordt woensdag 21 augustus van 14.00-16.30 uur een knutselmiddag gehouden.

Hier kunnen de kinderen hun creativiteit laten uitbarsten in mooie kunstwerken. Er is genoeg te ontdekken. Aanmelden kan tot uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/eropuit of 0511 - 53 96 18. Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas, niet-leden betalen €4,- .

De materialen die de deeleners gebruiken komen direct uit de Alde Feanen. Daarvoor moeten ze dus eerst de laarzen aandoen en op speurtocht. Pak alle mooie materialen op en neem ze mee voor je kunstwerk. Grijp je kans om de materialen om te toveren in een prachtige creatie. Bijvoorbeeld diertjes van kastanjes, schelpen, steentjes, blaadjes, takjes of andere mooie vondsten? Of misschien wel iets heel anders. Onze enthousiaste natuurgids heeft allerlei kunstwerkjes in gedachten, maar je mag natuurlijk altijd je eigen fantasie gebruiken om iets nog leukers te maken..