Komend show seizoen in De Lawei

DRACHTEN - Deze week zetten we een wel heel bruisend genre in het zonnetje. Ditmaal uitgelicht: show in het seizoen 2019/2020. Dans, spetterende livebands, muzikale ritmes en koorleden. Het hoort allemaal bij de show. Bekijk hieronder een aantal mooie shows die dit seizoen te zien zijn bij De Lawei.

Sioen plays Graceland | Paul Simon’s meesterwerk

In 1986 schreef Paul Simon geschiedenis met het meesterwerk Graceland, waarmee hij Afrikaanse muziek wereldwijd een gezicht gaf. Ruim twintig jaar later, in 2007, reisde singer-songwriter Sioen voor Oxfam naar Soweto. De interactie met de lokale muzikanten werkte zo aanstekelijk, dat hij besloot om in Zuid-Afrika een volledig nieuw album op te nemen, toevallig in dezelfde studio waar Graceland werd opgenomen. Deze voorstelling is zaterdag 19 oktober vanaf 20.00 uur te zien.

South African Road Trip | Good Hope

Gelukkig komt ook dit seizoen South African Road Trip De Lawei verwarmen. Met vrolijke songs, kwetsbare nummers, harmonieuze samenzang en opzwepende dans en muziek. Bijzonder zijn de indringende, persoonlijke verhalen van de koorleden. Zij vertellen openhartig over hun leven in de township, een leven dat zo anders is maar toch ook zoveel overeenkomsten vertoont met dat van ons. De voorstelling is vrijdag 22 november vanaf 20.00 uur te zien.

The Magic of Jeans | Heartbeat

Voel het ritme van de allernieuwste show van The Magic of Jeans: Heartbeat. Een theaterconcert met de hits van toen in een nieuw, hip jasje en met de hits van nu; je kunt niet meer stil blijven zitten! Een spetterende live band neemt je samen met een geheel nieuwe cast mee op een muzikaal avontuur. Deze show iszaterdag 28 december vanaf 20.00 uur te zien.

Pasión de Buena Vista

Gepassioneerde Caribische dansen, opzwepende muzikale ritmes, vurige percussie, bezielde liederen en exotische kostuums zijn de ingrediënten van Pasión de Buena Vista. Een explosie van dans en muziek die je meesleept in het lonkende Cubaanse nachtleven. De bruisende show heeft al 600 keer op de planken gestaan in 35 landen en bezorgde al meer dan een half miljoen bezoekers een onvergetelijke ervaring. Deze voorstelling is donderdag 13 februari 2020 vanaf 20.00 uur te zien.

The Soul Preacher | The Legends

The Soul Preacher, een intense en opzwepende theatershow, vertelt het klassieke verhaal over de laatste dagen van het turbulente leven van Jezus Christus. Een verhaal waarin broederschap, vertrouwen en verraad een hoofdrol spelen. Een rauwe wereld vol spanning, wantrouwen en twijfel, maar ook een hoopvolle wereld waarin één man trouw blijft geloven in de boodschap van de liefde. Deze voorstelling is woensdag 1 april 2020 vanaf 20.00 uur te zien.

Meer informatie en kaarten op www.lawei.nl.