Open werkplaats Jan Ketelaar

DRACHTEN Jan Ketelaar houdt zaterdag 27 juli van 13 tot 17 uur weer een open atelier op Tussendiepen 6 in Drachten.

Naast de vaste gasten zijn Stephan Philip Janssen, Sarah Sötemann en Regina Bijlsma te zien en te horen.

Janssen tourde jaren geleden met De Dijk, Van Dik Hout en Racoon, was daarna jaren werkzaam in media en filmindustrie en is tegenwoordig weer terug bij zijn grote liefde muziek. Sötemann won in 2018 de prijs voor Beste Friese Singer-songwriter en nam dit jaar deel aan de Grote Prijs van Nederland. Bijlsma is bekend door de verschillende projecten die ze heeft gedaan. Momenteel werkt ze veel als live-vlogger en fantaseert ze over een theaterprogramma. Voor dat laatste wil ze tijdens de open werkplaats alvast wat korte fragmenten presenteren.

Ook Erik de Boer met schilderijen, Henk van Setten met zijn project Vermoeide Feniks en Willem Schilder met keramiek zijn aanwezig.

Eind augustus vertrekt de tweede grote dame uit de werkplaats van Jan Ketelaar zodat ze 16 september geplaatst kan worden op de dijk bij Holwerd. Deze maand is het beeld nog te zien tijdens de open werkplaats.

De open werkplaats is van 13:00-17:00, Tussendiepen 6 te Drachten. Kijk voor alle en voor de laatste informatie altijd op www.janketelaar.nl.