Andre Rieu in Bios Drachten

DRACHTEN Bios Drachten presenteert zaterdag 27 en zondag 28 juli André Rieu.

Rieus concerten in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld. Het eeuwenoude stadsplein is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek.

Dit jaar nodigt André Rieu iedereen uit om de dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert ‘Shall we dance?’. De majestueuze wals is tijdens zijn carrière altijd een grote inspiratie voor André geweest, de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.

André Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring. Een spectaculair concert, een kijkje achter de schermen, een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen.

Voorstelling zaterdag 27 jui om 19.00 uur en zondag 28 juli om 15.00 uur. Tickets 17,50 euro, inclusief een welkomstdrankje met wat lekkers.