IJssalon aanwinst voor Drachten

Diana Lensink kon het niet beter treffen, met de huidige temperaturen. Sinds zaterdag heeft ze aan de Oosterstraat 8 in Drachten haar nieuwe Toscana ijssalon met ruim 20 zitplaatsen.

Het winkelend publiek kan dus op een aangename en smakelijke wijze even afkoelen. „Voor de deur hebben we een gezellig rookvrij terras, net even uit de loop. Zodat iedereen ongestoord kan genieten van een ijsje of kopje koffie of thee”, laat ze weten.

Toscana is een ijssalon waar je terecht kunt voor 48 smaken ambachtelijk bereid ijs, zonder kleur, geur en smaakstoffen. „Wij hebben standaard de smaken zoals banaan, aardbei en chocolade (melk of puur) dagelijks in onze ijsvitrine. De bijzondere smaken zullen rouleren, zoals Fristi, drop en donut. Daarnaast hebben wij altijd twee smaken suikervrij ijs op voorraad. Dus ieders favoriete smaak zit er zeker bij.”

Hoorntjes

De hoorntjes zijn standaard lactosevrij en ook zijn glutenvrije hoorntjes verkrijgbaar. „Vanwege het milieu proberen wij zo min mogelijk bakjes uit te geven. Maar wie hier voor kiest, krijgt 125 cc ijs enkan uit drie smaken kiezen. Wij hebben een volle menukaart waar wel 17 coupes opstaan. Zoals de Coppa Familia, een coupe die je als gezin samen mag opeten of een heerlijke traditionele coppa de Banana. Daarnaast hebben we warme wafels met ijs en fruit en diverse ijskoffies in huis.”

„Naast ijsverkoop hebben wij verse smoothies en sappen. Deze worden ter plekke gemaakt van verse groente en vers fruit. Er staan maar een paar op de menukaart, maar we kunnen ze te allen tijde aanpassen aan de wens van de klant. We serveren dit in een glas, maar meenemen mag natuurlijk ook.”

Kortingsactie

De nieuwe zaak van Diana biedt meer. „We verkopen koffie met divers gebak. En daar hoort dan natuurlijk weer een bolletje ijs bij. En op het ijs kan weer vers fruit. Zo zijn we een meer dan complete ijswinkel, waar Drachten blij van gaat worden. Een ijssalon waar je terecht kan voor lekker ijs, maar ook voor gezonde producten. Een lekkere lunch met tosti met kip en kaas of juist vegetarisch met avocado. Alcoholvrij biertje erbij lekker in de zon, wat wil de mens nog meer!”, lacht ze.

Diana heeft steun van de medewerkers Dayvina, Luna, Tess, Lenny, Kirsten, Monique en Sheryl. „Wij als Toscana ijsteam hebben er ontzettend veel zin in. Daarom geven wij iedereen die komt met dit uitgeknipte artikel, krijgt 10 procent korting op totaal bestede bedrag. Zodat iedereen kan proeven en ervaren hoe fijn het is, om bij ons te zijn.”