BIG Buddha to Buddha event bij Cuvi Gorredijk

Gorredijk - Bij Cuvi in Gorredijk wordt van 13 juni t/m 23 juni 2019 voor de vijfde keer het BIG Buddha to Buddha event gehouden. Elf dagen lang staat Cuvi weer helemaal in het teken van dit prachtige Nederlandse sieradenmerk dat bekend staat om zijn stoere, handgemaakte, zilveren sieraden.

Ook bij deze jubileum editie is er weer heel veel te beleven, zoals het gratis Nano laser graveren en polijsten van je BtB sieraden, gratis workshops, diverse graffiti artiesten, dj’s en een heerlijke overdekte loungetuin met zomerse drankjes. Bovendien is tijdens het event de complete BtB goud collectie te gast. Daarnaast maakt kunstenares Wilke de Jager tijdens het event in de loungetuin achter de winkel, het elfdaagse kunstwerk.

Het eigenaarskoppel Alien en Rogier Wijnstok is trots op alweer voor de vijfde keer het grootste, langste en leukste Buddha to Buddha Event van Nederland te organiseren. Alien: „Er zijn natuurlijk heel veel sieradenmerken, maar uiteindelijk is er maar één Buddha to Buddha.”

Naast Buddha to Buddha verkoopt Cuvi nog meer dan 80 andere bijzondere sieraden, horloges, accessoires en kledingmerken. „We willen een winkel voor iedereen zijn,” vertelt Rogier. „Daarom hebben we zowel de duurdere topmerken, als de betaalbare producten. En alles natuurlijk met de bijbehorende beleving en goede service!”

Ga voor meer informatie over het BIG Buddha to Buddha event en Cuvi naar www.cuvi.nl/the-bigevent