Derde editie magazine Burgum heeft meer

Burgum - Woensdagavond 29 mei is het eerste exemplaar van het magazine Burgum heeft meer 2019 overhandigd aan burgemeester Jeroen Gebben in Het Roodhert te Burgum. De presentatie was tijdens een druk bezochte bijeenkomt voor deelnemende bedrijven en medewerkers aan het magazine.

De initiatiefneemsters van het magazine, Miriam Meijer, Mirjam Kooi en Aline Sprokkereef, willen d.m.v. het magazine de inwoners in Burgum en omgeving laten zien en ontdekken, dat Burgum rijk is aan ondernemende mensen met vernieuwende ideeën, plannen en bezigheden.

In het nieuwe magazine worden Burgumse initiatieven, zoals de ontwikkeling van de oude Molkfabryk met onder meer een cultuurschool en de ontwikkeling van de nieuwe sporthal uitgelicht. Projecten, waarin cultuurliefhebbers, sportverenigingen, bestuurders en ondernemers met elkaar samenwerken en de mooiste initiatieven tot stand brengen, waarbij ook wordt gedacht aan de jongere generaties, de toekomst van het dorp.

Het magazine is vanaf dit weekend gratis verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven en winkels in het centrum van Burgum.