TFS pakt punt van WSS

DRACHTSTERCOMPAGNIE - TFS uit Drachtstercompagnie heeft dit weekend met 15-15 gelijk gespeeld tegen WSS uit Oude Pekela.

Met nog drie speelrondes te gaan moest TFS het opnemen tegen WSS uit Oude Pekela. De gasten stonden voorafgaand aan de wedstrijd één punt achter op de Kompenijsters. In de uitwedstrijd werd er op het nippertje nog een gelijkspel uit de strijd gehaald. Vandaag kon het voor de neutrale toeschouwer qua spanning niet beter.

WSS wist in de eerste helft steeds de voorsprong te nemen, waar TFS elke keer weer in de achtervolging moest. De Groningers wisten net voor rust voor het eerst het gaatje van drie te slaan wat de ruststand op 6-9 bracht. Meteen na rust wist TFS met drie vlotte doelpunten op rij de stand weer recht te trekken. Bij deze gelijke stand en de klok die maar door bleef tikken, werd de wedstrijd steeds feller. In de slotminuten wist TFS na de 14-14 de 15-14 voorsprong te pakken. Aan de andere kant wist met in de slotseconde nog een strafworp te versieren, wat de eindstand op 15-15 bracht.

Waar dit na de wedstrijd eerst voelt als een verliespunt, is dit gezien het spelbeeld een winstpunt voor de groenhemden. Het weet door dit gelijke spel van vandaag WSS op een punt achter zich te houden en de vijfde plaats op de ranglijst vast te houden. Volgende week zondag staat opnieuw een thuiswedstrijd op het programma, de laatste van dit seizoen, tegen hekkensluiter SDO uit Schoonoord.