Crea- & Smulmarkt in Bakkeveen

Bakkeveen - In het centrum van Bakkeveen wordt vrijdag 31 mei van 11 tot 18 uur de crea- & smulmarkt gehouden.

Op deze markt zullen ongeveer 45 standhouders aanwezig zijn met streekproducten, exotisch eten uit verre landen en zelfs een niet alledaagse snack is aanwezig. Ook maken vele straatartiesten hun opwachting. „Zij vermaken de bezoekers met hun artistieke streken”, aldus Vincent Veldhoen, organisator van deze markt. „Het wordt een gezellige middag met veel vertier en lekker, bijzonder eten. Voor jong èn oud.”

Kinderen kunnen onder meer een echt ouderwetse poppenkast zien en ze kunnen zelf aan de slag bij diverse creatieve standhouders, zoals een tingieterij en kindertattoos laten plakken. Ze kunnen hun eigen kunstwerkje maken en een mooi souvenir meenemen naar huis.

Streek- en regiobedrijven bieden biologisch geteelde producten aan. De lekkere trek kan gestild worden bij de foodtrucs, alles kan natuurlijk meegenomen worden om later nog na te genieten. Het hele gebeuren aan weerszijden van de vaart wordt verder nog opgevrolijkt door live straatartiesten. In het kader van Blue Zone Bakkevee neemt het blauwe team de bezoekers mee naar de geheimen van langer gezond leven.

Meer info op www.bakkeveen.nl/crea of www.Facebook.com/creasmulbakkeveen