Deze week in De Lawei

Drachten - Deze week zijn in schouwburg De Lawei de volgende voorstellingen te zien.

Start verkoop seizoen 2019/2020

Seizoen 2018/2019 loopt alweer ten einde. Maar een nieuw seizoen is in aantocht. De brochures zijn inmiddels verspreid en af te halen bij De Lawei. Voor iedereen die benieuwd is naar de voorstellingen van seizoen 2019/2020, staat het programma ook alvast op de website en kan je hier voorstellingen in je wensenlijstje plaatsen. De voorverkoop start officieel zaterdag 25 mei om 12.00 uur, zowel online als aan de kassa. T/m zondag 30 juni kan er geprofiteerd worden van 10% vroegboekkorting op de meeste voorstellingen.

Arie en Silvester | Wie?

De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie? Arie en Silvester. In deze Best Of show komen Arie en Silvester nog eenmaal. Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd donderdag 23 mei vanaf 20.00 uur.

The White Crow | Film

The White Crow, geregisseerd door Ralph Fiennes, vertelt het waargebeurde verhaal van Rudolf Noerejev, een unieke danser die de wereld van ballet voorgoed veranderde. We zien hoe Noerejevs jeugd werd getekend door armoede in de Sovjet-stad Ufa en zijn opkomst als danser in Leningrad. Deze film is te zien 24, 25 en 20 mei om 20.30 uur.

Circusles | Circus Santelli

Altijd al een circusartiest willen zijn? Circus Santelli en De Lawei bieden jou die kans. Leer van een echte circusartiest in 6 lessen de kneepjes van het vak. Jongleren, een piramide van mensen maken, balanceren op een grote bal en nog veel meer! De circusles start woensdag 29 mei en is steeds woensdagmiddag. Kijk op www.lawei.nl/cursussen voor meer informatie en aanmelden.

Toppers van Hopper

Zterdag 25 mei is het weer tijd voor de Toppers van Hopper, vanaf 20.30 uur ben je welkom in Theatercafé Hopper. Afgelopen seizoen hebben verschillende bandjes zondagmiddag in Hopper opgetreden en tijdens de Toppers van Hopper zullen twee bands nogmaals het podium betreden. De Toppers van Hopper zijn dit jaar de Challenger en Bluesdiggers. Dit wordt weer een feestje.

Meer informatie en kaarten via www.lawei.nl.