Nij Beets - Robert Jan Stips is zaterdag 25 mei vanaf 17 uur bij Smûk.

Robert Jan Stips is een bevlogen verteller. En zijn muziek geeft je vleugels. De allround musicus, verteller, artiest en mens Robert Jan Stips reist met zijn Solo tour door den lande. Hij doet elke plaats aan, die hem maar horen wil, of het nu een grote stad is of een dorp, of zelfs midden in de polder langs een vaart. Zoals in de omgeving van het Polderhoofdkanaal waar Robert Jan Stips de speciale gast is van al weer de zevende editie van het festival Smûk.

Basisingrediënten

Een klein stukje varen op en nabij het Polderhoofdkanaal, met uitzicht op de ruimte van het aanliggende polderlandschap. Culinaire verrassingen dankzij het heerlijke eten dat met passie wordt gemaakt door Douwe Wiersma en zijn team. Prachtige wijnen, verhalen, muziek en gezelligheid. Altijd langs een thema, een land: Friesland, Ierland, Amerika, Noorwegen, een winterse Smûk en Spanje werden al eens opgepakt. En de locatie wordt op voorhand nooit bekend gemaakt. Vertrek bij Aepos, midden in het kanaaldorp Nij Beets. De initiatiefnemers zijn Leentje en Sietse van den Berg en Esther en Anko Postma, ondernemende mensen die van een feestje houden en zoveel mogelijk samen willen laten zien hoe mooi het hier is en hoeveel mogelijkheden het Polderhoofdkanaal biedt.

En dan terug naar die artiest die deze zomer zomaar naar Friesland komt: Robert Jan Stips, bekend van Supersister, Golden Earing en the Nits. Hij vindt het hier prachtig: „Ik houd van de ruimte en vertel graag mijn verhaal.”

Ook Ella and her Man (bekend van LF2018 toen zij de hoofdrol had in het stuk Mienksip in Eernewoude), zullen warme klanken en smûke herinneringen oproepen. Een prachtige combinatie dat Smûk weer Smûk laat zijn.

Waar: vertrek vanuit Aepos Nij Beets

Tijd: Vertrek om 17.00 naar verrassingslocatie

Wanneer: 25 mei 2019

Kosten: € 59,95, dat is inclusief welkomstbubbel, hapjes, drankjes, eten, boottocht (v.v) en natuurlijk artiesten.