Topgolf in Friesland

Beetsterzwaag - Vanaf vrijdag 24 mei gaat op Golfclub Lauswolt in Beetsterzwaag het Lauswolt Open van start.

Deze golfstrijd wordt gespeeld tussen professionele golfers en topamateurs. Vrijdag start het damesstoernooi en zaterdag volgen de heren. Thuisblijvers kunnen de scores volgen via www.lauswoltopen.nl.

De golfclub is continue bezig met het verbeteren van dit mooie golftoernooi zodat het elk jaar weer meer feestelijk is. Ze organiseert dit jaar voor het eerst – naast het herentoernooi – ook een damestoernooi. Aan de inschrijvingen is op te maken dat Golfclub Lauswolt steeds bekender wordt in Nederland. Vele goeie golfers weten de weg naar het Friese Beetsterzwaag te vinden. Golfclub Lauswolt zal ze verwelkomen met een gloednieuwe Driving Range. Voor de leden van de club betekent het toernooi een baan in topconditie vroeg in het golfseizoen.

Golfclub Lauswolt ligt al meer dan 50 jaar in Beetsterzwaag en is de mooiste en oudste golfbaan van Friesland. Het is een prachtige 18 holes baan die zowel geschikt is voor geoefende spelers, maar ook zeker voor beginnende golfers, van jong tot oud. Op het terrein aan de Van Harinxmaweg staat een fantastisch clubhuis, een gloednieuwe Driving Range en de clubsfeer is er buitengewoon hartelijk.