VoetFlex Podotherapie op nieuwe locatie voor betere service

Drachten - VoetFlex Podotherapie Drachten heeft sinds begin mei een nieuwe praktijkruimte aan de Morra 2, Noordzijde, in Drachten.

Voorheen was de praktijk gevestigd aan de Oppers 3 in Drachten. De huidige locatie biedt een aantal voordelen boven de oude. De prakijk heeft nu een inpandige slijpruimte. Zo kan de podotherapeut tijdens een controle snel een zoolaanpassing maken als dat nodig is. De nieuwe praktijk is licht en ruim, hierdoor kan het looponderzoek beter uitgevoerd worden. Tenslotte is de praktijk goed bereikbaar: De Morra is makkelijk te vinden vanaf de A7 en er is een grote parkeerplaats voor de deur. De praktijk zit in een eigen, goed herkenbare ruimte op de begane grond, zodat je bijna gelijk na binnenkomst bij de praktijk bent. Het wisselen van praktijkruimte, zoals op de Oppers, is nu verleden tijd.

VoetFlex podotherapie is verhuisd om een betere service te verlenen. Beter bewegen is voor VoetFlex een missie, waarmee zij zorgt voor snel en duurzaam herstel van klachten in voet, knie, heup of onderrug. Daarbij hanteert de podotherapeut van VoetFlex een unieke combinatie van manuele therapie en podotherapeutische zolen.