Lintjo wint van Deinum

Oldeberkoop - Lintjo 1 heeft zaterdag met 10-9 gewonnen van Deinum.

De wedstrijd begon goed. Lintjo wist zichzelf door 3 doelpunten van Jacco, een doelpunt van Sybrit en een doelpunt van Elmi al snel op een 5-1 voorsprong te zetten. Verder in de eerste helft werd nog een paar keer gescoord door beide partijen, waardoor de stand in de rust 8-3 was.

Lintjo moest de tweede helft blijven volhouden om de voorsprong vast te houden. Dit werd Lintjo echter moeilijk gemaakt door twee doelpunten van Deinum, waardoor de stand 8-5 werd. Gelukkig scoorde Lintjo door een afstandsschot van Elmi en een strafworp van Lisanne, en werd de voorsprong van Lintjo weer groter. Na deze doelpunten werd het erg spannend gemaakt, doordat Deinum nog vier keer wist te scoren. Dit bracht de stand op 10-9.

Met nog een paar minuten op de klok werden er nog een paar wissels ingebracht. Lintjo wist de wedstrijd die in de eerste helft zo goed verloop, in de tweede helft erg spannend te maken, maar nadat de stand op 10-9 werd gebracht wisten beiden partijen niet meer te scoren, waardoor Lintjo met 1 punt verschil wist te winnen van Deinum.

Doelpunten: Jacco Wouda (4x), Sybrit Pen (1x), Elmi Dimmendaal (2x), Marco den Ouden (2x), Lisanne de Boer (1x)