Open dag bij FIDESCare in Gorredijk

Gorredijk - FIDEScare houdt zaterdag 18 mei van 10.00 tot 16.00 uur in haar showroom aan de Wetterwille 2 in Gorredijk een beleefdag rondom mobiliteit.

FIDEScare is een klein team van enthousiaste medewerkers. Daardoor zijn de lijnen kort en kan het bedrijf goed inspelen op de wensen van haar klanten. Doel van FIDEScare is dat iedereen zo lang mogelijk onafhankelijk kan leven. Daarvoor biedt het bedrijf comfort- en mobiliteit verhogende producten zoals scootmobielen, rollators, sta-op fauteuils, hoog/laag bedden en sanitaire voorzieningen.

Op de open dag staan fietsen, loopfietsen en scootmobielen voor de bezoekers klaar om er een proefrit mee te maken. Tijdens deze dag ontvangt de klant tot wel 20 procent korting op fietsen, rollators en scootmobielen. De producten worden geleverd door heel Nederland en de adviseurs van FidesCare staan klaar om iedereen van de juiste informatie te voorzien.

Desgewnest kan ook een afspraak worden gemaakt, dan komen de medewerkers langs, zodat de klant thuis de producten in zjn of haar eigen vertrouwde omgeving kan testen.

FIDEScare, telefoon 085-4013 415.