Jonger Oranje Talentendag met SC Heerenveen

Drachten - Bij voetbalvereniging Drachtster Boys in Drachten vindt dinsdag 30 april, in de meivakantie, de Jonger Oranje Talentendag met SC Heerenveen plaats.

Deelnemers beleven een fantastische voetbaldag, waarbij heel veel wedstrijdjes worden gespeeld en maken ook nog eens kans om gescout te worden door de Friese Eredivisieclub.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag staat alles in het teken van plezier, vriendschap en talent(ontwikkeling). Deelnemers spelen een groot 4-tegen-4-toernooi waarbij je tegen leeftijdsgenootjes voetbalt.

De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties Noord in de leeftijdscategorieën Onder 9 (2011, 2012 en 2013), Onder 11 (2009 en 2010) en Onder 13 (2007 en 2008). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar worden de drie officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen in het seizoen daarna tegen profclubs uit het binnen- en buitenland. Zo speelde Jonger Oranje afgelopen seizoen oefenwedstrijden tegen AZ, Liverpool en Borussia Dortmund.

Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl.