Vrolijk het voorjaar in met troubadour Jan Nota

Rottevalle - De Kulturele Kommisje Rottefalle sluit vrijdag 26 april vanaf 20 uur het seizoen op spetterend af met een optreden van Jan Nota met zijn programma Blinder in het gezellige Multi Functioneel Centrum It Werflân in Rottevalle.

In de omgeving van Rottevalle misschien nog geen bekende naam maar in andere delen van Friesland al een veel gevraagd troubadour. Met begeleiding van zijn akoestische gitaar zorgt hij voor een goede, vrolijke sfeer.

Nota speelt een uitgebreid repertoire dat niet alleen bestaat uit bekende Nederlandse liedjes maar ook Engelse liedjes. Een greep uit zijn repertoire: Country Roads, Hoog is de zolder, Over honderd jaar en Living next door to Alice. Naast deze bekende nummers heeft hij ook een aantal zelf gecomponeerde Friese liedjes. Hij heeft deze bij elkaar gebracht in zijn liedjesprogramma Blinder.

Kaarten voor Jan Nota zijn verkrijgbaar aan de kassa bij Mfc It Werflân, Master Kuiperswei 1 in Rottevalle. Een kopje koffie of thee is weer bij de prijs inbegrepen. Reserveringen en informatie via Ducky Visser telefonisch op 0512 – 34 17 41 of per email visservanderveen8@gmail.com.