Zangeres Klaske bij Van der Velde

Drachten - Zangeres Klaske speelt donderdag 25 april vanaf 19.30 uur bij Boekhandel Van der Velde in Drachten, als onderdeel van Muziek bij de Buren.

Muziek bij de Buren organiseert maandelijks sessies in cafe Marktzicht in Drachten, waar iedereen kan genieten van lokaal en regionaal talent.

Voor de gelegenheid vindt het concert dit keer plaats in Boekhandel Van der Velde aan het Raadhuisplein 5 in Drachten. Daar staat namelijk een prachtige vleugel die we mogen gebruiken voor het concert van Carla de Wal, optredend onder de naam Klaske. Ze speelde tijdens Muziek bij de Buren in een volle huiskamer. Dat smaakte naar meer en iedereen die haar niet heeft kunnen zien krijgt alsnog de kans.

Klaske maakt al ruim 14 jaar sfeervolle luisterliedjes op de Piano in het Fries, Nederland en Engels. Inspiratie haalt ze uit het dagelijks leven, verhalen van anderen en haar eigen fantasie. Vorig jaar mei won ze de muzikantenprijs bij het Friese Songfestival Liet en werd ze derde bij de vakjury. Een mooie erkenning voor haar passie: Liedjes schrijven.

Ze speelt twee sessies en het duurt tot 21:00uur.