Dit weekend in Poppodium Iduna – Audio Adam en Gruppo Sportivo

Drachten - In Iduna Drachten zijn komende week het indietrio Audio Adam en Gruppo Sportivo te zien.

Indietrio Audio Adam is back on track

Vrijdag 19 april staat Audio Adam bij Poppodium Iduna op de planken. Na een korte stilte is het indietrio weer helemaal terug met het derde studioalbum 3 dat afgelopen maand is uitgebracht. Het album is geïnspireerd op het vaderschap en de mooie dingen in het leven; een uitgesproken positieve vibe. Met het album bekroont de band een mooie reeks: het begon met de titel 3FM Serious Talent, waarna ze onder anderen op tour gingen door Nederland, UK, en speelden in een uitverkocht Paradiso.

Drachtster band SERA speelt in het voorprogramma. De band ontstond spontaan in 2015, tijdens Giel Beelen's talentenjacht op 3FM en heeft inmiddels een prachtige serie zelf geschreven country-pop nummers gemaakt.

Gruppo Sportivo

Zaterdag 20 april zal het legendarische muziekgezelschap Gruppo Sportivo optreden in Poppodium Iduna te Drachten. Gruppo Sportivo is een Haagse popband, opgericht in 1976. De band had veel (internationaal) succes met de albums 10 Mistakes en Back to ’78. Klassiekers als Beep Beep Love, Hey Girl, Disco Really Made It en Tokyo zijn nog steeds veel te horen op de radio.

Na vier jaren een studio-only band geweest te zijn, is het legendarische muziekgezelschap sinds 2018 weer terug met het nieuwe album GREAT op zak. Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer-songwriter dit keer hier en daar meer de diepte in, maar vrolijke, catchy en met typische Sportivo humor doorspekte pareltjes zullen zeker niet ontbreken. De band brengt met veel plezier het nieuwe materiaal, uiteraard gecombineerd met het nodige aantal publieksfavorieten, ten gehore.

Meer info en tickets: www.iduna.nl