Bijeenkomsten nieuwe woningen voor mensen met beperking

DRACHTEN

Stichting Sprank houdt donderdag 29 november een informatiebijeenkomst over een nieuwe woning voor mensen met een verstandelijke beperking.

Stichting Sprank onderzoekt in Drachten of er voldoende belangstelling is om een nieuwe woning te openen voor mensen met een verstandelijke beperking. Een veilig thuis waar bewoners begeleiding krijgen die ze nodig hebben om een betekenisvol leven te leiden. Sprank organiseert daarom twee informatiebijeenkomsten: maandag 29 oktober in Buitenpost en donderdag 29 november in Drachten.

In Drachten oriënteert Sprank samen met ouders en vertegenwoordigers van kinderen met een beperking of een nieuwe woning realiseerbaar is. In 2013 is de eerste woning van Sprank in Drachten geopend: Wenwille (’t Suderhiem 1-31). Hier wonen 16 mensen zo zelfstandig mogelijk met begeleiding waar nodig. Bent u op zoek naar een woning met begeleiding? Voor het realiseren van deze woonvorm komt de stichting graag in contact met geïnteresseerden. De bijeenkomst is donderdag 29 november om 19.30 in Bethel (De Bolder 75) te Drachten.

Meer informatie: www.stichtingsprank.nl