Kaarsen branden in De Beage

JUBBEGA

In ontmoetingscentrum de Beage in Jubbega is zaterdag 24 november van 19 tot 21 uur de mogelijkheid een kaars aan te steken voor wie er niet meer is.

In het leven zijn er mensen, die je mist. Mensen die veel betekend hebben en aan wie je vaak moet denken, maar die er niet meer zijn. In de maand november worden er door het hele land kaarsen aangestoken om de herinnering aan die bijzondere mensen levend te houden.

Een kaars aansteken voor iemand, die voor jou heel speciaal is. Een kaars om hem of haar te gedenken. Zaterdag 24 november is er in het gebouw de Beage aan de K. Molweg 19 te Jubbega de gelegenheid om dat te doen. Dat is ‘s avonds van 19.00 tot 21.00 uur. Deze avond is voor iedereen, voor jong en oud en staat los van welke levensbeschouwing dan ook.

De kaarsen zijn daar aanwezig, bezoekers kunnen zo in- en uitlopen en er zijn geen kosten aan verbonden.