Uitlopende mascara bij HympHamp met Dûbelportret

ROTTEVALLE

De theatergroep HympHamp komt vrijdag 23 november om 20 uur naar Rottevalle.

De Kulturele Kommisje Rottevalle is trots dit keer HympHamp op het programma te hebben, een theatergroep die zo verbonden is met ons mooie Rottevalle. De theatergroep treedt overal in Fryslân op en ver daarbuiten. Hymphamp is trouwens een echt bestaand Fries woord. Het betekent zoiets als een grutte bulte rotsoai.

Dit keer komt HympHamp met de voorstelling Dûbelportret: HympHamp als vanouds. De voorstelling laat een bonte stoet van nieuwe types en oude bekenden de revue passeren, hylarisch gespeeld door Fokke Plantinga en Jelmar Hoekstra. De acteurs worden muzikaal begeleidt door Paul Siemensma en Anko Bouma. HympHamp brengt een avondvullende show met sketches en liedjes. Dit alles zal gebracht worden in de Friese taal.

Reacties op eerdere voorstellingen: ,,Wat in geweldige jûn, de triennen rûnen ús bitiden oer de wangen fan it laitsjen! Hele leuke en lachwekkende avond. Top voorstelling, heerlijk gelachen. We harre genoten, myn mascara wie ùtrûn en dat wie in dit gefal positief!!!!”

Kaarten voor HympHamp zijn voor slechts 10 euro vanaf 19:15 uur verkrijgbaar aan de kassa bij Mfc It Werflân in Rottevalle. De voorstelling begint vrijdag 23 november om 20:00 uur en is op. Een kopje koffie of thee is weer bij de prijs inbegrepen.

Reserveringen via Ducky Visser telefonisch op 0512 – 34 17 41 of per email visservanderveen8@gmail.com