Derde Open Podium Beetsterzwaag

BEETSTERZWAAG

Platform Open Podium in Beetsterzwaag houdt zondag 18 november tussen 16 en 19 uur een Open Podium in de Tsjochzaal van het Buorskip

In het kader van LF2018 organiseert het Platform Open Podium dit jaar in Beetsterzwaag een aantal Open Podia. Het Platform bestaat uit Piet Zwerver, Adri de Boer, Bert Vellinga, Jan Harmsma en Gosse Hoekstra. Hun doel is om aankomende muzikanten/artiesten in de gelegenheid te stellen podiumervaring op te doen of een try-out te presenteren en daarmee een gezellige middag voor inwoners van Beetsterzwaag/Olterterp en omgeving te creëren.

Voor zondag 18 november staat een aantal muzikanten paraat om hun act te tonen. Vanaf 16 uur gaat de Tsjochzaal van het Buorskip open voor een optreden van No Sisters & Misters en de tweemansformatie Boozeabitch.

No Sisters & Misters bestaat uit Sandra van Baars (zang), Marten Scholten (percussie), Rien van Zeijden (gitaar) en Jannie Boomsma (piano). Het repertoire bestaat uit bekende en minder bekende popsongs van artiesten als Anouk, David Bowie en Tracy Chapman.

Boozeabitch komt uit Oosterwolde en bestaat uit Steve Bergsma (zang) en Waylon Goeman (gitaar). Zij brengen zelfgeschreven diepe, donkere en gevoelige teksten ten gehore op akoestische gitaarmuziek.

Tussen de optredens door is er Disco TOP2000.

Detoegang is gratis. Wel wordt er met de pet rondgegaan.