Kick-off bijeenkomst Oudega

OUDEGA

Nationaal Park De Alde Feanen houdt maandag 12 november vanaf 19 uur een netwerkbijeenkomst in de Skippersseal te Oudega.

2018 was in alle opzichten een prachtig jaar. De temperatuur was over het algemeen goed en de activiteiten van Culturele Hoofdstad droegen bij aan veel bezoekers. Om deze energie in 2019 vast te houden, organiseert Nationaal Park De Alde Feanen een zogenaamde ‘kick-off’ bijeenkomst voor ondernemers en belangstellenden.

Tijdens deze avond worden deelnemers klaargestoomd met kennis, inspiratie en netwerkmomenten voor 2019.

Inspiratie

Reitse Spanninga, TV-kok en voormalig eigenaar van restaurant ’t Plein in Joure, staat bekend om zijn kookkunsten. Maar volgens Spanninga is voor ‘lekker ite’ meer nodig dan alleen lekker eten. Zou Koning Willem Alexander daarom zo vaak bij hem hebben gegeten? Het belooft een inspirerende lezing met vaart te worden!

Netwerken

Het tweede deel van de avond bestaat uit workshops en een informatiemarkt. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld informatie krijgen over de gastherencursus van IVN, het natuurfestival Fete de la Nature en vele andere projecten die zich afspelen in en rondom De Alde Feanen.

Wie zelf een project heeft dat een podium verdient, kan contact opnemen met de organisatie via dealdefeanen@gmail.com. Deelname is gratis, opgave via dealdefeanen@gmail.com. Voor contact: Elizabeth Pilat, 06-47905036.