Sint Maarten met De Marko's

BURGUM

De Marko's uit Burgum hebben het rond 11 november druk met optredens.

Zaterdag 10 november maken de jeugddrumband en drumband vanaf 17 uur een feestelijke rondgang door de wijk Maartenswoude in Drachten met bewoners en belangstellenden. Regelmatig zal er even gestopt worden om Sint Maarten liedjes te zingen.

De Marko's laten zich diezelfde dag zien en horen bij de Sint Maartenopdracht in de Leeuwarder wijk Camminghaburen. Vanaf 19 uur zal hier de rondgang vanaf het MFC van start gaan. Naast de muzikale klanken van De Marko's zullen ook de deelnemers aan de tocht van zich moeten laten horen!

Maandagmiddag 12 november staat de Sint Maartenrondgang door Burgum gepland. 17.30 gaat deze van start bij bij Glinstra State met de (jeugd)drumband, Color Guards en twirlers. De drumband maakt muziek, maar de deelnemers aan de tocht zullen ook Sint Maartenliedjes ten gehore brengen.