Speelgoed en cadeautjes ruilen in Luxwoude

LUXWOUDE

In Dorpshuis ‘t Trefpunt wordt vrijdag 9 november een ruilfeest gehouden voor Sinterklaas en Kerst.

De vrijwilligers van de kledingruilbeurs Heerenveen helpen dit najaar de Groene Sint een handje. Vrijdagavond vanaf 19.30u mag er speelgoed worden ingeleverd, waarna er vanaf 20.30u geruild gaat worden. De entree is vastgesteld op 4 euro (inclusief consumptiebon). Aanmelden kan via kledingruilbeurs@gmail.com.

Ruilen is niet meer weg te denken uit Nederland en Friesland. Duurzaamheid is hot en een steentje bijdragen aan een betere wereld voelt goed. Tijdschriften en kranten staan er vol mee en er worden steeds meer platformen ontwikkeld om te ruilen, weg te geven of te lenen. De vrijwilligers van Kledingruilbeurs Heerenveen zijn achter de schermen dan ook druk bezig om het ruilprincipe verder door te ontwikkelen.

Zo wordt er op dit moment onderzoek gedaan of er nieuwe middelen aangegrepen kunnen worden om ruilen nog leuker en laagdrempeliger te kunnen maken. Het speelgoed ruilen is hier een mooi voorbeeld van. De vrijwilligers verwachten vele ouders en kinderen blij te kunnen maken met dit nieuwe ruil initiatief!

Speelgoed dat overblijft wordt aan een goed doel gedoneerd.

Meer informatie op kledingruilbeurs.weebly.com.